• Regisztráció
AllasKerdesek.hu

Álláskereséssel, munkahelyekkel, munkalehetőségekkel, kapcsolatos kérdések és válaszok honlapja.

Tedd fel a kérdésed, hogy választ kapj!
A legújabb E-cigi MOD-ok, Ecigi Akció Extrem E-liquid, E-liquid Outlet
+3 értékelés
Kérem tisztelettel, hol vannak a beigért munkahelyek, miért nem alkalmaznak 50-éven felülieket, betanított, kisegítő, árufeltöltő, takarító, és bármi olyan munkára ami akár szakmályához, akár betanítás utánni lehetőséget biztosítana, tényleg csak és kizárólag felső iskolai végzetségüeket lehet alkalmazni, mi buták, öregek vagyunk akiket lelehet írni, dögöljünk éhen, vagy legyünk öngyilkosok mert nics miből törlesztenünk a hiteleinket, vajon elgondolkodtak azon hogy hányan leszünk jövő évben, a 40 év-re nyugdíjba mehetnénk vagy már ezsem lesz aktuális? Vegyék már észre a mi korosztályunk az aki, dolgozott s teremtette meg hogy nyugdíjat tudjanak fizetni, hacsak mérnökök és egyéb felső iskolátvégzőket alkalmaznak kifog dolgozni és nekik a pénzt megkeresni ?

1 Answer

0 értékelés

Látható, hogy nagyon el van keseredve.

Én csak 42 éves vagyok és én sem kapok munkát, nincs diplomám. Ha ez megnyugtatja, nagyon sok diplomás sem kap állást. Az viszont már engem is feháborít, hogy olyan helyre is inkább őket veszik fel, ahová elégséges lenne egy érettségizett munkaerő is.

Naponta több órát ülök a számítógép előtt, böngészve az álláshirdetéseket, válaszlgatok, önéletrajzot küldök, érdeklődöm. Emellett lejárom a lábamat is, hogy munkát találjak ill. bejárok a Munkaügyi Kp.-ba is. Önnek is ezt javaslom és ne adja fel!!!  Gyakran olvasok az Ön által említett munkákra is álláshirdetést, legfeljebb nem a mi városunkban, hanem pl. Pest megyében. Azt már mindenki maga dönti el, hajlandó-e annyit utazni naponta vagy megéri-e.

 Ami az "Ígéreteket" illeti: én már nem hiszem el amit a politikusok mondanak, őket nem érdekli, mi lesz a 'kisemberekkel'.

Ahogy az előttem válaszoló is írta: próbáljon csak előre nézni és kűzdeni Önmagáért, mert más nem teszi meg helyettünk!

 

ird munka kereséshez hogy fizetésed hány százalékát adod  köcsögnek ha föl vesz s igy tán van esély engem igy fölvetek 2 év keresés után  én 5 %. adom minden fizetésböl mondtam neki ha több kel emelje fizum igy neki is több lesz ( énis 50- vagyok )
...