• Regisztráció
AllasKerdesek.hu

Álláskereséssel, munkahelyekkel, munkalehetőségekkel, kapcsolatos kérdések és válaszok honlapja.

Tedd fel a kérdésed, hogy választ kapj!
A legújabb E-cigi MOD-ok, Ecigi Akció Extrem E-liquid, E-liquid Outlet
+1 értékelés
Időben nem túl igényes, nem terhelő tevékenységgel szeretnék mellékesben keresni hónaponként 80-100 ezer Ft-ot. Elképzelésem az internet felhasználása, amiben otthon vagyok. Foglalkozásomat tekintve tervezőirodában dolgozom.

Olyan Kft,egyéni  vállalkozó, vagy Bt ajánlatát keresem, amelyik külső munkatársakat is foglalkoztat, napi bejárás igénye nélkül, tehát tisztán csak otthon elvégezhető, online intézéssel kezelhető tevékenységret keresek. Különböző "behúzós" vagy "befizetős és ki nem fizetős" dolgok kizárva!

1 Answer

0 értékelés
 
Best answer
Szia!

Elvileg itt van egy ilyen internetes munka, egy cimborám csinálja és azt mondja, nála már 80-100ezer forint kivétel van havi szinten. Tavaly novemberben kezdte. Napi 1 perc, hirdetéseket kell feladni. Én most kezdtem el, mert számomra hiteles aki ajánlotta, illetve mutatta a kifizetéseit. Ha érdekel szívesen küldök róla valamilyen bővebb infót, nekem kb 15 dollárt hozott két hét alatt, de még csak alig 2 hete kezdtem. Úgy is el lehet indulni, hogy nem teszel bele pénzt és úgy is, hogy igen, ha teszel bele elvileg gyorsabban lehet kivenni belőle. Bízom benne, hogy működni fog.

Szia! Engem is érdekelne ez a lehetőség, régebben már hallottam róla.
Küldenél egy linket vagy bővebb infót. Előre is köszi.
Sajnos ez azóta bedőlt, úgy látszik mégsem volt elég stabil a dolog.
...