• Regisztráció
AllasKerdesek.hu

Álláskereséssel, munkahelyekkel, munkalehetőségekkel, kapcsolatos kérdések és válaszok honlapja.

Tedd fel a kérdésed, hogy választ kapj!
A legújabb E-cigi MOD-ok, Ecigi Akció Extrem E-liquid, E-liquid Outlet
+3 értékelés
36 éve foglalkozom növénytermesztéssel őstermelő vagyok. 2010-ben csődbementem fizetem mindenjárulékot ugyanis könyvelő könyvelt. 2008-ban meghalt a férjem magam maradtam. 54 éves vagyok semmiféle segélyt nem kapok vagy munkát. Kérdésem az van-e kiút a számomra. Köszönöm.

2 Answers

0 értékelés
 
Best answer
Jó nehéz kérdés. Tud valaki segíteni a hölgynek? Erre a kérdésre itt nehéz lesz választ találni. Meggyőződésem, hogy vannak lehetőségek, de egy weblapon pár mondatban sajnos nem lehet megoldani egy ilyen élethelyzetet.
0 értékelés
Kedves Hölgyem!

Én is vállalkozó voltam (Bt.beltag) és fizettem a járulékokat,könyvelőt. Igaz, én utána Gyedre mentem, de ezután már a Munkaügyiben landoltam és kaptam is segélyt. Ott a korábbi munkám figyelembevételével állapították meg a pénzemet.

  Szerintem, ha még nem járt náluk, feltétlenül regisztráltassa magát! Ha esetleg nem is kap pénzt tőlük, azért állásajánlatot talál a hirdetőtáblájukon vagy átképezheti magát a segítségükkel. Soha nem késő.

Ám az is igaz, mostanában több férfi munkát ajánlanak ill. nekik való átképzést :-(  .

Ezen kívül sűrűn nézegesse az állásportálokat, amik begyűjtik a neten keringő álláshirdetéseket. Még hirlevelet is beállíthat ezeken az oldalakon és akkor csak az Ön által keresett állásokról küldenek értesítést.

Ha nincs számítógépe, vannak a városban olyan helyek, ahol fillérekért ülhet egy gép elé (Pl. Jako cukrászda a Vasmű úton)

 

Remélem, egy picit segített a válaszom!?

 

Üdvözli: gabi.64
Én több mint egy éve keresek munkát és beállítottam a hírlevelet de ennek ellenére válogatás nélkül mindenféle ajánlatot. Regisztrálni kell a Munkaügyiben, de annak csak technikai oka van. Vannak tanfolyamok igaz én arra járok de az volt a reakció h mit akarunk 30, 40, 50 éves pályakezdőként? Azok a tanfolyamok arra jók, hogy az ember mégis kapjon valamennyi kis pénzt és ellátott legyen. Sok jóval nem tudom biztatni. Nekem több helyről küldik az állásokat de majdnem mindegyiken ugyanaz van. Ha írok nem válaszolnak pedig némelyik hetekig hónapokig hirdeti magát mégse hívnak be legalább próbára. Nőnek nagyon nehéz, főleg ha esetleg van gyerek, vagy már benne van a korban vagy nincs végzettsége.
...